Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 711g611kcal22g31.3g42.6g0g
Katkarapu, rainbow3198g3198kcal735.6g0g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)888g240kcal11.5g42.6g1.8g15.1g
Tilli, tuore 178g53kcal6.6g1.6g1.4g3.7g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g30kcal1.4g5.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8266kcal1554.2g162.4g149.4g37.6g
Valittu annoskoko5000g4133kcal777.1g81.2g74.7g18.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2067kcal388.6g40.6g37.4g9.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889