Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 465g1523kcal47.4g309g5.1g15.6g
Herne 564g389kcal28.5g52.8g2.3g17.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 536g107kcal3.7g16.1g0.5g9.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1410g286kcal8.5g53.6g4.2g19.7g
Maissi, purkki Rainbow446g267kcal8.5g42.3g6.7g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 141g321kcal19.7g2.4g25.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1410g1298kcal222.9g35.3g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8463kcal683.2g1034.8g145.4g128.8g
Valittu annoskoko5000g4231kcal341.6g517.4g72.7g64.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2116kcal170.8g258.7g36.4g32.2g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221