Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1046g2379kcal198.6g0g177.7g0g
Tomaattimurska 2091g615kcal11.7g110.8g4.2g39.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä653g268kcal9.1g52.9g2g19.6g
Keittojuurekset, apetit653g170kcal5.9g31.4g2g15g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g41kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g52g460kcal0g0g52.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g392g51kcal2.4g8.2g0.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g73g66kcal2.2g2.6g5.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8098kcal466g424.6g487.8g151.2g
Valittu annoskoko5000g4049kcal233g212.3g243.9g75.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2025kcal116.5g106.2g122g37.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345