Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1330g4787kcal159.6g944.1g27.9g0g
Kananmuna kuoreton 1755g2504kcal219.4g5.3g179.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g213g136kcal7.4g0.4g53.2g0g
Sokeri 532g2159kcal0g531.4g0g0g
Voi 319g2315kcal3.8g1.3g259.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g527kcal3.2g4.8g55.9g0g
Appelsiini, kuorittu 692g326kcal3.9g61.5g2.1g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25508kcal794.6g3097.6g1157g29g
Valittu annoskoko5000g12754kcal397.3g1548.8g578.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna2500g6377kcal198.7g774.4g289.3g7.3g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429