Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)4190g1927kcal134.1g201.1g62.8g0g
Ohrasuurimo 712g2296kcal58.8g449.8g14.2g54.1g
Kauralese 84g302kcal15.1g38.2g6.5g14.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9050kcal416g1378.2g167g137.6g
Valittu annoskoko5000g4525kcal208g689.1g83.5g68.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2263kcal104g344.6g41.8g34.4g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993