Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys606g788kcal121.2g0g36.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g227kcal0g0g25.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g173kcal5.1g35.3g0.6g1.8g
Vesi2524g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g78kcal2.5g1.9g6.4g0g
Pakaste vihanneksia1262g505kcal37.9g69.4g12.6g37.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto505g1413kcal95.9g0g111.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6368kcal525.2g213.2g384.4g79.4g
Valittu annoskoko5000g3184kcal262.6g106.6g192.2g39.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1592kcal131.3g53.3g96.1g19.9g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298