Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1955g2268kcal426.2g0g62.6g0g
Sipuli (kuorittu)345g93kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g166g240kcal9.8g51.2g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Herne 460g317kcal23.3g43.1g1.8g14.3g
Kasvisliemikuutio 25g77kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g46g9kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 46g10kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 92g814kcal0g0g92g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1840g3312kcal36.8g92g312.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14401kcal1010.2g445g952.6g44.6g
Valittu annoskoko5000g7201kcal505.1g222.5g476.3g22.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3600kcal252.6g111.3g238.2g11.2g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729