Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 725g5260kcal8.6g2.9g589.6g0g
Suklaa tumma 870g4495kcal33.9g463.5g269.8g46.1g
Sokeri 1537g6240kcal0g1535.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 798g1138kcal99.7g2.4g81.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g707g2192kcal120.2g381.8g20.5g91.9g
Cashewpähkinä 363g2082kcal72.5g68.2g168.1g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g42814kcal669.8g4909.2g2259.6g301.4g
Valittu annoskoko5000g21407kcal334.9g2454.6g1129.8g150.7g
Annoskoko puolitettuna2500g10704kcal167.5g1227.3g564.9g75.4g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276