Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 192g44kcal2.7g3.3g1.2g4.6g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g96g692kcal1g1g76.9g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 3750g1099kcal38.3g175.1g11.6g68.6g
Kuohukerma,valio,2dl962g3269kcal19.2g28.8g336.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10208kcal122.4g416.4g852.4g146.4g
Valittu annoskoko5000g5104kcal61.2g208.2g426.2g73.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2552kcal30.6g104.1g213.1g36.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768