Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g2613g4965kcal392g0g392g0g
Sipuli (kuorittu)784g212kcal10.2g37.6g1.6g13.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)871g523kcal8.7g39.2g34.8g0g
Korppujauho 436g1595kcal45.7g326.2g4.5g23.1g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 26g7.8kcal1g0.2g0.2g0.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 26g139kcal0.1g0.1g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61g1g3g
Ruisjauho kokojyväjauho 131g397kcal11.4g72.4g2.5g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16274kcal956g1073.4g904.6g116.2g
Valittu annoskoko5000g8137kcal478g536.7g452.3g58.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4069kcal239g268.4g226.2g29.1g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857