Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha687g1141kcal130.6g0g68.7g0g
Keittojuurekset, apetit344g89kcal3.1g16.5g1g7.9g
Peruna, keskikokoinen 60g687g412kcal10.3g89.3g0.7g6.2g
Lihaliemikuutio Maggi9g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 9g29kcal0.9g1.3g2.2g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g215g601kcal40.8g0.1g47.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g26g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi2577g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g84kcal9.6g0g5.1g0g
Keittojuurekset, apetit25g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3g0g3.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5033kcal407.4g246.4g263g34.2g
Valittu annoskoko5000g2517kcal203.7g123.2g131.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1258kcal101.9g61.6g65.8g8.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250