Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1333g1037kcal22.5g214.7g2.7g13.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g667g767kcal5.3g37.3g66.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1333g347kcal12g64g4g30.7g
Lohifilee 1667g3255kcal311.5g0g225g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10812kcal702.6g632g596.8g88g
Valittu annoskoko5000g5406kcal351.3g316g298.4g44g
Annoskoko puolitettuna2500g2703kcal175.7g158g149.2g22g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908