Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3044g3652kcal517.4g48.7g149.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)435g2044kcal52.2g31.3g191.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1522g1826kcal44.1g68.5g152.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15044kcal1227.4g297g985.2g0g
Valittu annoskoko5000g7522kcal613.7g148.5g492.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3761kcal306.9g74.3g246.3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546