Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1003g1573kcal115g51g101.5g0.7g
Vesi2340g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g459kcal13.6g93.6g1.6g4.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%836g1086kcal25.1g16.7g108.6g0.8g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)501g75kcal3g15g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Ketsuppi, Felix134g120kcal1.3g28.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7134kcal322.6g414g477.2g12.4g
Valittu annoskoko5000g3567kcal161.3g207g238.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1784kcal80.7g103.5g119.3g3.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609