Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2491g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix37g33kcal0.6g5.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 997g759kcal18.7g154.5g2g10g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Porkkana 249g81kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Selleri, annos 50g125g17kcal1.2g3.7g0g0g
Palsternakka 125g79kcal0.6g14.7g0.5g5.6g
Paistijauheliha 10%498g847kcal99.7g0g49.8g0g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.7g0.5g2.5g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4166kcal264.4g428.8g133g65.6g
Valittu annoskoko5000g2083kcal132.2g214.4g66.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1042kcal66.1g107.2g33.3g16.4g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619