Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g2286g3886kcal434.3g0g228.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore686g117kcal4.1g17.1g2.7g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g343g96kcal2.1g20.4g0.7g8.6g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1429g357kcal21.4g64.3g4.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl257g874kcal5.1g7.7g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10659kcal934g219g652.6g26.8g
Valittu annoskoko5000g5330kcal467g109.5g326.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2665kcal233.5g54.8g163.2g6.7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822