Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Sipuli (kuorittu)512g138kcal6.7g24.6g1g8.7g
Sieni rouskut, suolattu 1315g342kcal20.5g30.3g6.6g38.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 948g2353kcal135.3g51.9g179.2g4.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g61g546kcal0g0g60.7g0g
Paprika, punainen1797g462kcal16.2g82.7g7.2g35.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 57g40kcal0.7g6.4g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7929kcal366.8g421.6g512g189.4g
Valittu annoskoko5000g3964kcal183.4g210.8g256g94.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1982kcal91.7g105.4g128g47.4g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459