Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 408g45kcal2.3g5.7g0.4g2.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen898g180kcal5.4g34.1g2.7g12.6g
Paprika, punainen327g84kcal2.9g15g1.3g6.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka245g25kcal2.7g2g0.5g2.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)837g795kcal192.4g0g4.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%816g490kcal26.1g58g16.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g20kcal0.2g3.7g0g0g
Oliiviöljy 20g181kcal0g0g20.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1429g786kcal22.9g188.3g2.4g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5206kcal509.8g613.6g96.4g73g
Valittu annoskoko5000g2603kcal254.9g306.8g48.2g36.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1302kcal127.5g153.4g24.1g18.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634