Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1584g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g792g277kcal7.9g51.5g4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g634g570kcal29.2g104.6g4.4g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g634g570kcal38g95.1g0.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow634g158kcal5.7g30.4g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha634g1052kcal120.4g0g63.4g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5299kcal404.4g570.8g149g2.6g
Valittu annoskoko5000g2650kcal202.2g285.4g74.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1325kcal101.1g142.7g37.3g0.7g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151