Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2049g600kcal19.3g92.2g8.2g38.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2049g6568kcal548.6g0g490.6g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 307g56kcal1.7g7.7g1.2g2.2g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)231g161kcal25.4g5.8g3.5g0g
Mustapippuri 5.1g14kcal0.6g2g0.2g1.4g
Tomaatti 205g47kcal1.1g7.1g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14984kcal1197.2g244.4g1009.2g96g
Valittu annoskoko5000g7492kcal598.6g122.2g504.6g48g
Annoskoko puolitettuna2500g3746kcal299.3g61.1g252.3g24g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490