Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2359g1321kcal200.5g117.9g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu566g713kcal62.3g1.7g50.9g0g
Leivinjauhe 24g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti212g1036kcal52g70.7g61.1g60.3g
Soijajauho rasvainen 189g880kcal65.2g44.4g44.3g22.5g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1651g6250kcal460.3g0g495.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20483kcal1683g487.2g1312.6g165.8g
Valittu annoskoko5000g10241kcal841.5g243.6g656.3g82.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5121kcal420.8g121.8g328.2g41.5g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595