Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 3759g976kcal58.6g131.6g7.5g71.4g
Voi 376g2727kcal4.5g1.5g305.6g0g
Sipuli (kuorittu)752g203kcal9.8g36.1g1.5g12.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g113g23kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7857kcal145.8g353g629.2g168.4g
Valittu annoskoko5000g3929kcal72.9g176.5g314.6g84.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1964kcal36.5g88.3g157.3g42.1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180