Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1596g324kcal9.6g60.6g4.8g22.3g
Kananmuna kuoreton 2926g4173kcal365.7g8.8g299.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 479g1083kcal76.6g2.4g86.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11160kcal903.8g143.6g781.8g44.6g
Valittu annoskoko5000g5580kcal451.9g71.8g390.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2790kcal226g35.9g195.5g11.2g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667