Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 888g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 888g998kcal187.7g0g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Porkkana 888g290kcal5.5g49.4g1.8g22.6g
Lanttu 533g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Kesäkurpitsa zucchini 533g96kcal3g13.3g2.1g3.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)711g213kcal7.1g28.4g2.8g1.4g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen27g48kcal8.8g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3886kcal448.6g283g74.2g92.8g
Valittu annoskoko5000g1943kcal224.3g141.5g37.1g46.4g
Annoskoko puolitettuna2500g972kcal112.2g70.8g18.6g23.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280