Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen482g193kcal9.6g43.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g145g1279kcal0g0g144.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g86g89kcal6.8g14g0.5g1.7g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g4287g1072kcal85.7g171.5g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5266kcal204.2g457.8g299g3.4g
Valittu annoskoko5000g2633kcal102.1g228.9g149.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1317kcal51.1g114.5g74.8g0.9g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524