Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g63g456kcal0g0g50.7g0g
Sipuli (kuorittu)412g111kcal5.4g19.8g0.8g7g
Valkosipuli 63g69kcal5g10.3g0.4g1.3g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)722g108kcal14.4g7.2g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1267g317kcal16.5g53.2g2.5g0g
Katkarapu 1141g780kcal164.7g0g12.5g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1267g4184kcal25.3g38g443.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12077kcal463.8g262.8g1022.4g16.6g
Valittu annoskoko5000g6038kcal231.9g131.4g511.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3019kcal116g65.7g255.6g4.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678