Kesäkurpitsa haudutettu

Vihannekset vipaloida kuutioiksi ja lisätä paistettu sipuli.

Kaikki sekoita keskenaan ja haudutta noin 10 min paistipannulla.

Tomattista poista kuori ja viipaloitunena lisätä myös sinne.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Finno4ka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3625g654kcal20.3g90.6g14.5g25.4g
Sipuli (kuorittu)665g180kcal8.6g31.9g1.3g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g378g106kcal2.3g22.5g0.8g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl121g1088kcal0g0g120.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g212g43kcal1.3g8g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4140kcal65g306g276g98.2g
Valittu annoskoko5000g2070kcal32.5g153g138g49.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1035kcal16.3g76.5g69g24.6g
Arvot/100g100g41kcal0.7g3.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198394