Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 2.6g8.1kcal0.3g0.9g0.4g0g
Oliiviöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Sipuli (kuorittu)397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Lehtiselleri 103g13kcal1.2g1.1g0.2g1g
Valkoviini kuiva 470g322kcal1.5g2.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g103g751kcal1g1g82.3g0g
Herne 588g405kcal29.7g55g2.4g18.2g
Isot katkaravut (rainbow)1058g1058kcal243.3g0g9.5g0g
Tumma pikariisi, Risella441g1499kcal39.7g317.4g15.4g22.5g
Basilika, tuore118g47kcal3.6g5.9g0.9g4.6g
Minttu, tuore (-), annos 1g29g13kcal1g2.5g0.2g2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 147g32kcal0.5g2.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g15g107kcal0.1g0.1g11.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g29g265kcal0g0g29.4g0g
Vesi1469g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9663kcal655.6g819g350.8g110.6g
Valittu annoskoko5000g4831kcal327.8g409.5g175.4g55.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2416kcal163.9g204.8g87.7g27.7g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652