Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2427g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 971g1091kcal205.1g0g29.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1456g495kcal16g78.6g2.9g42.2g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3261kcal445.8g171.2g64.6g89.4g
Valittu annoskoko5000g1630kcal222.9g85.6g32.3g44.7g
Annoskoko puolitettuna2500g815kcal111.5g42.8g16.2g22.4g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346