Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2384g543kcal13.3g82.2g7.2g33.4g
Paprika punainen 1192g349kcal11.2g53.6g4.8g22.6g
Chili paprika punainen179g72kcal3.6g16.1g0g0g
Valkosipuli 89g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Väkiviinaetikka 149g49kcal0g0.7g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g983g3835kcal0g963.6g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.6g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9940kcal72.2g2267.4g26g121.6g
Valittu annoskoko5000g4970kcal36.1g1133.7g13g60.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2485kcal18.1g566.9g6.5g30.4g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126