Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1274g3185kcal191.1g12.7g267.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi541g2572kcal59.6g5.4g259.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1274g446kcal12.7g86.6g6.4g17.8g
Salsa medium (Rainbow)414g104kcal4.6g17.8g0.8g6.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g191g631kcal3.8g4.8g66.9g0g
Kesäkurpitsa955g162kcal3.8g23.9g5.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)319g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14395kcal560.6g338.8g1215.6g72.2g
Valittu annoskoko5000g7198kcal280.3g169.4g607.8g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3599kcal140.2g84.7g303.9g18.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274