Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 244g349kcal30.6g0.7g25.1g0g
Valkuainen (100g)800g336kcal78.4g12g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g178g114kcal6.2g0.4g44.4g0g
Taloussuklaa, Fazer889g4578kcal34.7g497.8g266.7g47.1g
Vispikerma Flora 20%2222g4889kcal66.7g111.1g444.4g0g
Marianne suklaarakeet667g3167kcal18.7g460g133.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26864kcal470.6g2164g1829.4g94.2g
Valittu annoskoko5000g13432kcal235.3g1082g914.7g47.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6716kcal117.7g541g457.4g23.6g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410