Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2222g4921kcal388.9g0g377.8g0g
Kananmuna kuoreton 698g996kcal87.3g2.1g71.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g635g743kcal17.8g25.4g63.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g635g2044kcal158.7g12.7g152.4g0g
Sipuli 238g72kcal3g11.4g0.5g4g
Valkosipuli 79g86kcal6.3g12.9g0.5g1.7g
Tomaatti 476g108kcal2.7g16.4g1.4g6.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17977kcal1330.8g166.6g1335.8g28.2g
Valittu annoskoko5000g8989kcal665.4g83.3g667.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4494kcal332.7g41.7g334g7.1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249