Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g80kcal5.7g1.4g5.7g0g
Vesi1033g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton116g24kcal0.3g1.9g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g2583g2893kcal568.2g36.2g51.7g12.9g
Kevytkerma517g620kcal16.5g23.2g51.7g0g
Ruokakerma Valio 5%517g310kcal6.2g14.5g25.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 168g576kcal17.1g117.5g2g5.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)39g279kcal0g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9562kcal1228g389.4g335.8g37.8g
Valittu annoskoko5000g4781kcal614g194.7g167.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2391kcal307g97.4g84g9.5g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790