Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)102g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g660g277kcal10.6g56.8g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 677g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 338g115kcal3.7g18.3g0.7g9.8g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)85g296kcal11.4g55.5g2.5g5.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g68g217kcal35.2g19g0.3g10.8g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka508g137kcal9.6g21.3g1g12.2g
Oliiviöljy 25g224kcal0g0g25.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2538g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2832kcal151.2g385.4g67g88.6g
Valittu annoskoko5000g1416kcal75.6g192.7g33.5g44.3g
Annoskoko puolitettuna2500g708kcal37.8g96.4g16.8g22.2g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436