Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3331g4764kcal666.2g0g233.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 416g947kcal21.1g73g58.6g24.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g750g2024kcal134.9g15g157.4g0g
Sipuli (kuorittu)416g112kcal5.4g20g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Mustapippuri 8.3g23kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15860kcal1665.8g240g901.4g71.6g
Valittu annoskoko5000g7930kcal832.9g120g450.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3965kcal416.5g60g225.4g17.9g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984