KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g2353g3294kcal376.5g58.8g174.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1412g2046kcal45.9g446.1g3.1g9.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)59g153kcal7.6g7.1g10.6g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g1177g800kcal36.5g141.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12585kcal933g1306.4g392g19.6g
Valittu annoskoko5000g6293kcal466.5g653.2g196g9.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3146kcal233.3g326.6g98g4.9g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396