Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g584g350kcal8.8g75.9g0.6g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g365g102kcal2.2g21.7g0.7g9.1g
Purjosipuli 243g56kcal4.4g5.8g0.5g5.1g
Seiti x-tra730g584kcal124.1g7.3g7.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow24g63kcal2.4g2.4g4.9g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton37g7.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2920g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g97g72kcal4.4g12.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2470kcal292.8g252.6g28.4g39.8g
Valittu annoskoko5000g1235kcal146.4g126.3g14.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna2500g618kcal73.2g63.2g7.1g10g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448