Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3178g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g106g58kcal6.4g3.2g2.1g105.9g
Kuivahiiva, annos 11g53g191kcal23.8g21.2g3.2g0g
Soijajauhot, Soyolk477g1907kcal185.9g76.3g95.3g57.2g
Vehnälese 424g967kcal56.4g65.3g19.1g158.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl445g4004kcal0g0g444.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 318g2143kcal85.4g21.9g184.3g39.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18539kcal715.8g375.8g1497.8g722.2g
Valittu annoskoko5000g9270kcal357.9g187.9g748.9g361.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4635kcal179g94g374.5g180.6g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362