Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g305g82kcal4g14.6g0.6g5.2g
Herkkusieni 426g68kcal9g1.3g1.4g6.4g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Porkkana 402g131kcal2.5g22.4g0.8g10.3g
Bataatti, kuorittu 536g434kcal8.4g90.2g0.3g16.1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 1828g2176kcal263.9g0g124.8g0g
Vesi853g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl244g207kcal3.4g10.7g17.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g390g1248kcal58.5g0g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8729kcal702g284g524.2g76.8g
Valittu annoskoko5000g4365kcal351g142g262.1g38.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2182kcal175.5g71g131.1g19.2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938