Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1923g4259kcal336.5g0g326.9g0g
Tomaattimurska 1923g565kcal10.8g101.9g3.8g36.5g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g625g175kcal3.8g37.2g1.3g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10362kcal722.2g340g666.6g122.6g
Valittu annoskoko5000g5181kcal361.1g170g333.3g61.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2590kcal180.6g85g166.7g30.7g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452