Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1688g675kcal28.7g138.4g1.7g23.6g
Ruokakerma, Pirkka 10%866g1039kcal25.1g39g86.6g0g
Oivariini, 60 (100g)22g119kcal0.2g0.2g13g0g
Oliiviöljy 43g383kcal0g0g43.3g0g
Sipuli (kuorittu)217g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2165g2782kcal449.1g0g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10113kcal1011.8g376g506.4g54.6g
Valittu annoskoko5000g5057kcal505.9g188g253.2g27.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2528kcal253g94g126.6g13.7g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796