Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g1616g2263kcal307.1g42g101.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1319g1121kcal18.5g58g92.3g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1319g4617kcal211.1g844.3g34.3g79.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow86g223kcal8.6g8.6g17.2g1.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g660g1715kcal197.9g13.2g98.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19879kcal1486.4g1932.2g689g161.2g
Valittu annoskoko5000g9939kcal743.2g966.1g344.5g80.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4970kcal371.6g483.1g172.3g40.3g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081