Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1143g1897kcal217.1g0g114.3g0g
Paprika, punainen2000g514kcal18g92g8g40g
Felix chilikastike143g214kcal4.3g18.6g14.3g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1143g743kcal17.1g57.1g51.4g11.4g
Oltermanni 17%286g771kcal85.7g0g48.6g0g
Sipuli (kuorittu)286g77kcal3.7g13.7g0.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8434kcal691.8g362.8g474.4g112.6g
Valittu annoskoko5000g4217kcal345.9g181.4g237.2g56.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2108kcal173g90.7g118.6g28.2g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112