Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1561g457kcal14.7g70.3g6.2g29.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1135g1885kcal215.7g0g113.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g284g908kcal147.6g79.5g1.4g45.4g
Sipuli (kuorittu)369g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss426g1320kcal102.2g3.4g97.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1135g284kcal11.4g62.4g0g15.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g80g72kcal2.4g2.8g5.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10071kcal999.2g475.4g450.8g196.2g
Valittu annoskoko5000g5036kcal499.6g237.7g225.4g98.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2518kcal249.8g118.9g112.7g49.1g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315