Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen422g108kcal3.8g19.4g1.7g8.4g
Kukkakaali 1181g284kcal21.4g26g3.5g27.2g
Parsakaali brokkoli 1160g407kcal53.6g22.6g3.5g29g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1055g1266kcal35.9g38g105.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g106g359kcal21.1g0g30.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)127g487kcal36.7g2.5g36.7g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g844g2110kcal151.9g0g168.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g106g770kcal1.1g1.1g84.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11582kcal651g219.2g869.4g129.2g
Valittu annoskoko5000g5791kcal325.5g109.6g434.7g64.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2896kcal162.8g54.8g217.4g32.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977