Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper868g3003kcal104.2g624.1g10.4g0g
Suola, annos 3g92g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 222g1960kcal0g0g221.6g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g2308g2978kcal346.3g0g207.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1385g956kcal55.4g152.4g11.1g42.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 125g1102kcal0g0g124.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19997kcal1011.8g1553g1151.2g85.8g
Valittu annoskoko5000g9999kcal505.9g776.5g575.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4999kcal253g388.3g287.8g21.5g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021