Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 80g710kcal0g0g80.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g238g64kcal3.1g11.4g0.2g4g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.2g0.9g
Pirkka luomu tomaattimurska2974g892kcal41.6g193.3g14.9g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g535g1178kcal123.1g5.4g75g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 595g1352kcal83.3g10.1g107.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton119g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Spagetti 416g1363kcal42.4g276.5g4.6g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11260kcal594.4g1010.8g564.6g38g
Valittu annoskoko5000g5630kcal297.2g505.4g282.3g19g
Annoskoko puolitettuna2500g2815kcal148.6g252.7g141.2g9.5g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304