Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2458g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green454g1475kcal108.9g222.4g4.5g54.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Rypsiöljy 19g167kcal0g0g18.9g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Paprikajauhe 7.6g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)19g19kcal1.4g3.2g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 832g1187kcal104g2.5g85.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g946g331kcal15.1g65.2g0.9g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6611kcal473g623.6g222.8g151.2g
Valittu annoskoko5000g3306kcal236.5g311.8g111.4g75.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1653kcal118.3g155.9g55.7g37.8g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587