Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g496g139kcal3g29.5g1g12.4g
Naudanliha keskiarvo 1908g2914kcal368.3g0g160.3g0g
Sipuli (kuorittu)382g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Peruna, keskikokoinen 60g1145g687kcal17.2g148.9g1.1g10.3g
Hapankaali (Rasilainen)954g172kcal17.2g17.2g2.9g19.1g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Smetana57g223kcal1.2g1.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8476kcal823.8g430.4g380.2g96.6g
Valittu annoskoko5000g4238kcal411.9g215.2g190.1g48.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2119kcal206g107.6g95.1g24.2g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032